Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
И все пак се отличават: Ето как да подберете часовник за нея и да заложите на фината дамска естетика

И все пак се отличават: Ето как да подберете часовник за нея и да заложите на фината дамска естетика

Нежните дамски аксесоари се отличават със своята изисканост, което ги прави отлично допълнение към елегантните тоалети – ежедневни или официални

Когато познавате вкусовете на дамата до себе си, не е толкова трудна задача да изберете дамски часовник. Днес, в свят на унисекс аксесоари, все по-значимо е да инвестираме в повече женственост, за да изтъкнем предимствата на нежния пол. За много представителки този въпрос със сигурност се издига в култ.

И на пръв поглед, точно това е предимството на дамския часовник – той е със значително по-малки размери спрямо тези, предназначени за мъжете. Типичните екземпляри варират от 20 мм до 27 мм.

Изборът е напълно естествен, тъй като женските ръце са по-малки и с по-фини китки. Следва каишката или верижката, която се отличава със своя тънък дизайн и обем, а по всяка вероятност и с блестящи елементи според вкуса на притежателката си.

Ако задържите и сравните дамския с мъжкия часовник, ще забележите олекотената конструкция. Предвидливостта на съвременните производители е пословична, а тук съображението е, че дамите обичайно носят под ръка чанта, възможно е да бутат бебешка количка или да са натоварени с допълнителен багаж.

Ето защо всяко бижу и красив аксесоар изисква да бъде изработен от не толкова тежки материали.

Съществената разлика настъпва осезаемо при стиловете, декорациите, цветовете и разнообразието от модели. Ако за един мъж класическата визия е приоритетна, то за дамите експериментите предоставят вдъхновение за желаната промяна.

Нежната половина от човечеството обича да играе с тоновете – ето защо се предлагат часовници в розово, червено, жълто, зелено и всяка мечта може да бъде удовлетворена на мига.

Множеството камъни, фрагменти, украси са следващите отличителни белези на часовниците за тях. Определено сребърната и черната гама не са достатъчни, когато говорим за дръзновенията на дамите.

И още един фактор, по който никак не си приличат с практичните вещи за силния пол – функциите заемат второстепенна роля, на фона на изтънчената визия и елегантния финес. 

Разбира се, помощните възможности, сред които календар и хронометър, оказват своята полезна роля и те неизменно присъстват при дамските модели. Смарт устройствата са чудесен вариант за жените, които не искат да губят очарованието си, но се придържат към стриктен и делови график.

При формите дизайнерите си позволяват фриволности: на пазара могат да се срещнат не само кръгли, но също правоъгълни и звездовидни часовници.  

Ако трябва да се отбележат ясни правила, на които да откликва часовникът за нея, то той може да бъде назован като достатъчно красив, за да бъде носен с удоволствие и да гарантира пълноценно удобство в ежедневието и на официални поводи.    

Тагове: дамски часовник

Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.