Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Garmin Instinct Solar - Издръжливи GPS аутдор часовници със соларно зареждане

Garmin Instinct Solar - Издръжливи GPS аутдор часовници със соларно зареждане

С новите модели Garmin Instinct Solar можете да правите всичко, което обичате, ползвайки часовника си максимално дълго време. Отличителна черта на тези здрави GPS часовници е соларното зареждане, което дава невероятен живот на батерията в режим Smartwatch и Expedition при употреба на открито. Следете как тялото Ви използва енергията чрез отчитане на сърдечна честота, стрес, сън и Pulse Ox. Извлечете максимални ползи от спортовете, които практикувате с предварително заредени профили на активност като бягане, колоездене, плуване и много други. Със смарт известията винаги сте информирани за важните за Вас неща. Множество глобални навигационни спътникови системи Ви помагат да проследявате цялата си активност в подробности, където и да Ви отведе приключението. Instinct Solar Tactical Edition е оборудван със специални тактически функции като съвместимост с очила за нощно виждане и стелт режим. Instinct Solar Surf Edition пък има специални функции за сърф като данни за приливите и сърфинг активност, с които ще се възползвате максимално от всяка вълна.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Соларно зареждане НОВО
Батерия, захранвана от слънцето, прави устройство, което е създадено да издържa. Променлив въз основа на излагане на слънце, Instinct може да осигури безпрецедентен живот на батерията на тези, които изследват света на открито, на длъж и на шир.
Проектиран да издържа НОВО
Подсилен полимерен кейс в ярки цветове, високо контрастни дисплеи и специално изграден дизайн с устойчиво на надраскване Power Glass стъкло.
Военен стандарт 810
Instinct е създаден според американския военен стандарт 810 за термична, шокова и водна устойчивост (100 метра).
Управление на батерията НОВО
Вижте как различни настройки и сензори влияят на живота на батерията на Вашия часовник, така че да можете да правите промени в полза на удължаването на батерията в движение.
Спортни приложения
Използвайте предварително заредените профили за активност за сърфиране, плуване, бягане, колоездене, туризъм, гребане, силова тренировка и други.
Вграден пулсомер НОВО
Получете данни за сърдечната честота заедно със сигнали, ако пулса Ви остане твърде висок или твърде нисък, докато сте в покой; разберете как работи сърцето Ви по време на различни дейности, дори и под вода.
Нов Pulse Ox НОВО
За аклиматизация за височини или наблюдение на съня, сензорът Pulse Ox използва светлинни лъчи, за да прецени колко добре тялото Ви абсорбира кислород.
Проследяване на стреса НОВО
Променливостта на сърдечната честота се използва за изчисляване на нивото на стрес, така че да можете да видите дали имате спокоен, балансиран или стресиращ ден.
Body Battery енергиен монитор НОВО
Оптимизирайте енергийните запаси на тялото си, като използвате променливостта на сърдечната честота, стреса, съня и други данни, за да прецените кога сте готови да бъдете активни или кога може да се наложи да почивате.
Разширен мониторинг на съня
Вижте пълна картина за това как спите, с разбивка на Вашите леки, дълбоки и REM етапи на сън, както и Pulse Ox.
Multi GNSS поддръжка
Достъп до множество глобални навигационни спътникови системи (GPS, GLONASS и Galileo), за да проследявате в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS.
ABC сензори
Навигирайте с ABC сензори, включващи барометричен алтиметър за данни за надморската височина, барометър за наблюдение на времето и триосен електронен компас.
Смарт известия
Получавате имейли, съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени със съвместимо устройство.
Сдвояване със сателитен комуникатор
Сдвоете Instinct SOLAR с InReach устройство (продава се отделно; необходим е активен сателитен абонамент), за да преглеждате и изпращате съобщения, получавате сигнали за времето и за SOS към GEOS 24/7 за спешни случаи.
Съвместимост с очила за нощно виждане Tactical Edition
Превключвайте между дневен и нощен изглед с екран, предназначен да се чете от очила за нощно виждане.
Стелт режим Tactical Edition
Активирайте режим Стелт, за да спрете да съхранявате и споделяте GPS позиция и да деактивирате безжичната връзка и комуникация.
Двойно-позиционен формат Tactical Edition
Синхронизирайте местоположението си с други хора, като видите както универсалния напречен Mercator (UTM), така и референтната система за военна мрежа (MGRS) на същия екран.
Jumpmaster режим Tactical Edition
Изчислява точките на височина за освобождаване според военните указания, докато навигирате към целта си, след като скочите.
Данни за приливите Surf Edition
Само с един поглед на часовника, ще бъдете в течение с океанските условия, за да уловите перфектната вълна.
Сърф активност Surf Edition
Запишете броя на сърфираните вълни, максималната достигната скорост и изминатото разстояние, като използвате профила на активността за сърф.

Тагове: Garmin, Instinct, соларен часовник, спортен часовник

Свързани продукти

Свързани публикации

Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.