Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Есен в червено

Есен в червено

Есента е вече на прага ни и е време да се сбогуваме с топлото време и да посрещнем новите модни тенденции. В света на модата, цветът има най-важната роля при дефинирането на стила и настроението, за това в тази статия ще те отведем по-отблизо до модната индустрия.

Есента е един от най-приказните сезони със своята палитра от цветове. Листата по дърветата преминават през различни отенъци от зелено, през жълто, до кафяво, а след това падат и създават върху пътеките ослепително покривало. Нюансите на сезонните плодове и зеленчуци, като тиква или ябълка, излъчват топлина и уют, напомнящи ни за топлите слънчеви лъчи. Лилавите и сините нюанси на небето придават мистериозност, допъллнена с мекота и хладност, като се създава един нежен контраст с останалите топли цветове на сезона.

Цветът, на който ще наблегнем, е един от най-големите хитове за тази есен, а именно червеното във всичките му нюанси. Той е дързък, ласкателен, изключително страстен и крещящ "Погледни ме!". Възхитителен цвят, изразяващ модерната класика през призмата на сводолюбието. Ние от timer.bg разполагаме с набор от разнообразни модели, чиито главен акцент е червеният цвят.

Червените часовници са символ на стил, енергия и изразителност. Явяват като изкуство на ръката, излъчвайки смелост и същевременно изисканост. За ценителите, пламеният цвят ще придаде необходимата капка увереност да разчупиш призмата на тоалета си.

В зависимост от това дали си търсиш мъжки или дамски часовник, можеш да влезеш в съответната категория и да използваш филтрите. За твое улеснение ти даваме два директни линка към наличните модели с червен цвят на каишката: дамски червени часовници и мъжки червени часовници.

Свързани публикации

Затвори