Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Емоция за Коледа – наръчник за мъжки подаръци

Емоция за Коледа – наръчник за мъжки подаръци

Знаем защо си тук и знаем как да ти помогнем! Направили сме чудесно ръководство за избор на мъжки часовник според възрастовата група с надеждата това да улесни максимално избора ти, а ако смяташ, че възрастта е по-маловажна и искаш да заложиш на личните качества и предпочитания на получателя на този подарък, виж и статията ни Коледен наръчник за подаръци

Наръчник за коледни подаръци - Timer.bg
Наръчник за мъжки коледен подарък - Пакостници

Пакостници

Какво му трябва на един малчугански часовник – да е здрав, комфортен и да се харесва. За първото всички производители са наясно, за това и повечето часовници в този сектор са изработени от полимер. А за избор ти трябва само да знаеш по какво си пада твоя малък човек, евентуално и едно ръководство, ако се затрудняваш.

Имаме Star Wars, Mickey Mouse, LEGO, Batman, Robin, а имаме и динозаври, кораби, полицаи, коли... момчешки работи като цяло. За младежите, които вече леко надрастват тази възрастов група имаме страхотни дигитални модели от Casio.

Наръчник за мъжки коледен подарък - Лудо-младо

Лудо-младо

Възрастта, в която всичко ново вече става познато, вкусът вече е определен, човек има свой стил и предпочитания. Младите хора са смели в изборите си, държат на известните марки, като често залагат на модните решения повече, отколкото на доказаната класика.

И още – Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Lee Cooper, Sergio Tacchini, Paul Hewitt – доказани брандове с дългогодишна история и високо качество, в което няма нужда да те убеждаваме.

Armani Exchange – като Emporio Armani, но в по-младежка, свежа и разчупена визия. Страхотно попадение както за по-спортните натури, така и за тези, които хем искат да не носят “пенсионерски” часовници, хем се носят в по-елегантна визия.

BMW – има ли нужда да обясняваме? Феновете на марката са една специална порода мъже, които със сигурност ще оценят подобаващ аксесоар към возилото си.

Casio – може да се сметне за класика, но не по вид, а по предпочитание. Хиляди модели в най-различни комбинации, като основно бихме заложили на G-Shock заради младежкия дух, който носи тази колекция и големият избор на цветове, материали и функции.

Daniel Klein – бюджетен моден бранд с огромен избор от часовници в най-различни стилове и цветови комбинации при всеки модел – от изцяло спортни до изчистени и елегантни.

Diesel – не случайно логото на компанията е “Only the brave” - моделите никога не са били и няма да бъдат за свити, скромни и желаещи да останат незабелязани хора. Повечето часовници са обемни, като колекцията Mr. Daddy 2.0 е с характерни oversized модели, за които е добре да се съобразите и с “размерите” на получателя.

Festina – множество модели – от строго елегантни до спортно-разчупени, като цяло огромен избор за всеки вкус и стил.

Fossil – самата класика при модните брандове отличаваща се със специфичен дизайн, който е ясно разпознаваем сред своите почитатели. Вечно променящи се и същевременно непреходни, Fossil са часовници с високи технически характеристики и забележителни визии.

Police е моден бранд със специфичен стил, като черепите са много отличителна черта в голяма част от моделите на компанията. В момента, при закупуването на часовник Police получаваш комплект с тениска и портфейл, което прави един доста свеж и цялостен подарък.

ZIIIRO – страхотни часовници с отличителен футуристичен дизайн, които, гаранция, ще съберат всички погледи и ще бъдат удобна тема за започване на разговор.

Наръчник за мъжки коледен подарък - В средата на играта

В средата на играта

Онази възраст, в която вкусът вече е поулегнал, стилът минава от желание за ярко себеизразяване към по-осмислен, модните влечения се съобразяват до по-голяма степен с ефективност, отколкото с импулс.

И още – Adriatica, Atlantic не са за пренебрегване при избор в тази възрастова група.

Bulova – американска марка с дългогодишна история и традиции, внедряваща иновации и нови технологии в моделите си. Колекцията CURV заслужава особено внимание със своите извити кварцови механизми.

Certina – швейцарско качество и високи технологии – Precidrive, EOL, голяма част са сертифицирани по COSC. Като визия са от официални до спортно-елегантни, всичките ужасно красиви.

Claude Bernard – отново швейцарска марка с дългогодишна история, най-запомняща се с официалните си “dress” модели, но включваща и ежедневни модели за любителите на по-изискания стил.

Casio – за всяка възраст, вкус и стил – няма нужда от особено представяне, а по-скоро от доста разглеждане.

Emporio Armani – когато марката сама говори за себе си. За разлика от Armani Exchange, тук е заложено на по-стилен дизайн, изчистени линии и неподражаемия стил присъщ на Джорджо.

Jacques Lemans - една от най-големите световни компании за производство на часовници от среден клас. Предлага чудесен избор от по-класически изчистени модели за всеки вкус и повод.

Jaguar – страхотни модели вдъхновени от автомобилната индустрия, но в никакъв случай строго спортни. Последно попълнение към портфолиото на компанията е Hybrid поддържащ свързване със смартфон и много допълнителни функции във визия на класически часовник.

Pierre Cardin - комбинация от швейцарска точност и френска елегантност, висококачествени материали и деликатни акценти.

Orient - с изключително богатата си гама модели, марката е подходяща за мъже, а и за дами, с класическо-ежедневен стил на обличане, с разнородни интереси и се вписва в широк бюджет.

Tissot – може би една от най-известните швейцарски марки в среден клас, с огромен избор от часовници – от изчистени минималистични модели до спортни, соларни, лимитирани серии и какво ли още не. Никога не би бил грешен избор.

Наръчник за мъжки коледен подарък - С богат житейски опит

С богат житейски опит

Тук слагаме хората, които отдавна са наясно с това, което харесват и това, което желаят – както от живота, така и от по-обикновените неща като кола, хладилник или часовник. С богатия си житейски опит тези хора трудно ще се впечатляват от марки подходящи за “тамън проходилите” в живота техни деца, племенници, внуци, те държат на това, което казва за тях един аксесоар като часовника и не биха били склонни да носят какво да е.

И още: Не забравяй да обърнеш внимание и на Candino, Hanowa, Swiss Military by Chrono, Louis Erard, Edox.

Citizen - безкомпромисно качество, креативност и иновации. Името на марката е синоним на майсторска изработка и е силно разпознаваемо по цял свят. Продуктовата политика на фирмата – "Сливането на технология и красота" остава основно кредо при смесването на авангардна технология с класически дизайн.

Doxa - Уважението към богатата традиция, вниманието към детайлите, нестихващия интерес от страна на привържениците на марката, са основна движеща сила зад производството на тези модели. Те са предназначени както за мъже, така и за жени, които търсят елегантност, неповторимост и независимост, олицетворявайки младия дух и възвишен стил.

Ernest Borel - В своите колекции Ernest Borel пресъздават швейцарското качество, като залагат на романтика и елегантност. Марката предлага голям избор от модели, сред които както класически и модерни, така и спорто-ежедневни. Световно признатите хронометри на марката притежават сертификати от COSC.

Movado - Movado означава „движение“ на есперанто, като самата компания е американска. Емблематичен е техният “museum dial”, който се характеризира с точка, разположена на 12 часа, символизираща слънцето в най-високата му позиция. Часовниците Movado са семпли, изискани, изтънчени и модерни – в никакъв случай скучни и при всички случаи забележителни.

Orient – Тази японска компания за производство на часовници е известна с това, че произвежда сама почти всички необходими компоненти за своите часовници, което се отразява положително и на крайната продажна цена от гледната точка на потребител. Orient имат свой специфичен стил, доказано в над 100 годишната им история качество и са разпознаваема марка на пазара, което ги прави чудесен избор за покупка на часовник.

Raymond Weil - компанията има за цел да предлага модели за всеки вкус, като се фокусира върху луксозното излъчване и благородни материали. В дизайна могат да бъдат открити скъпоценни камъни, като диаманти и много други. Интересно при Raymond Weil е, че специална част от моделите, които произвежда, са кръстени на известни творци в музикалната сфера. Непрестанното експериментиране с материали, форми и осигуряване на комфорт при носене, са превърнали бранда в един от лидерите на пазара на часовници.

Seiko - В дългогодишната си история от компанията разработват множество иновации, които са знакови за часовникарската индустрия и производството на по-издръжливи модели с повече и разнообразни функции. Доказали са се като лидер в производството на часовници в голям ценови диапазон – от бюджетни до луксозни модели за всеки потребител и вкус.

Zeppelin - Моделите на Zeppelin привличат окото с изтънчен дизайнерски вкус за хронографи. При някои от моделите може да се види с просто око механизмът на часовника. Zeppelin използват швейцарски механизми - кварцови, автоматични, както и автоматични с възможност за ръчно навиване (механични). Стилът е по-скоро изискан, отколкото елегантен, с отличителен немски привкус.

Тагове: Коледа, подарък, избор, мъжки часовник

Свързани публикации

Затвори