Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Емоция за Коледа – наръчник за подаръци 2020 г.

Емоция за Коледа – наръчник за подаръци 2020 г.

Covid, пандемия, lockdown, ограничения, забрани, извънредни положения – вече почти година на където и да се обърнем всичко, което виждаме, четем и дори усещаме, е свързано с тези думи. С тази статия казваме СТИГА! Защото светът не е спрял, няма и да спре, независимо какво се случва. И можем да изберем дали да живеем в него или просто да съществуваме. А какво по-хубаво изживяване в момента от това да се отдадем на мисли и емоции свързани с Коледа. Ако още не си украсил – направи го, даже може да го правиш всеки ден по малко. Ако още не си измислил подаръци – седни, отпусни се, направи списък с всички хора, които искаш да зарадваш и започни да го попълваш малко по малко, човек по човек. И не, не казваме да купиш часовници на всичките – напротив, подари книги, ароматни свещи, топли дрехи, положителни изживявания. Подари на себе си времето и радостта да зарадваш близките си, защото това ще те зареди с неподправена емоция. И на Коледа, независимо заедно или не, тези хора ще отворят подаръците си и ще се стоплят от твоята мисъл за тях. А живеем в такова време, че подарък можеш да подариш на всеки и навсякъде без да има нужда дори да излизаш от вкъщи. Направи го – всички имаме нужда от тази мисъл, от този жест на някой близък, от това да знаем, че някой го е грижа, отделил е време, вложил е мисъл и старание, за да ни подари сърцето си и да ни донесе радост. Не е ли така? И не, не “сега повече от всякога”, а винаги – винаги имаме нужда от положителни емоции, от любими хора и от прекрасни изживявания. Има ли по-хубав момент за това от Коледа?

Наръчник за коледни подаръци - Timer.bg

И ако все пак прецениш, че поне на един човек би желал да подариш часовник, тук вече се включваме професионално и пускаме тежката артилерия в подбора, избора и съветите. Защото за нас, пък, положителната емоция се изразява и в това да можем да помогнем на теб, да си свършим добре работата и да донесем стойност, а не просто да ти кажем “купи си това защото така”. Ако в крайна сметка не купиш часовник, стига ни да знаем, че сме успели да те докоснем и усмихнем, дори за момент. Защото не всичко е пари, търговия и сметки.

И така – нека да започваме. Много се чудехме как да подредим най-добре, удобно, информативно и полезно този наръчник, защото критериите при избор на часовник не са никак малко. Направихме най-доброто, което измислихме, а дали сме се справили ще ни кажеш ти.

Като начало разделихме критерии на две основни групи – мъжки и дамски модели.

Наръчник за коледен подарък за жена
Наръчник за коледен подарък за мъж

Предлагаме и известна бройка унисекс такива, но 98% от всички часовници се разделят точно така. След това решихме, че може би ще е добра идея да се съобразим с възрастта на човека, за когото търсим часовник. Но понеже знаем, че годините са само число, сме разделили групите по малко по-абстрактен начин (да го наречем емоционална възраст), а преценката за принадлежност към съответна група оставяме на твоето усещане за дадения човек. Отделили сме тези два подбора - по пол и възраст - в две отделни статии, за да бъде по-прегледно - дамски и мъжки. А ако възрастовото ограничение по-скоро те обърква, отколкото да ти помага, направили сме и втори вариант за подбор - според емоция, предназначение и лични характеристики.

Наръчник за коледен подарък - за модните жертви

За фешън жертвите

Майтапим се, разбира се. Визираме тези хора, за които модата е живот и животът е мода. И те са на върха й. Брандът за тях е религия. Те са смели в изборите си, съчетават червено с розово, имат обувки с леопардова шарка и ги носят смело, като при все това им стоят и добре. Блясък, екшън, форми, размери – нищо такова не им е чуждо и биха се задоволили с елегантен часовник изцяло в черно само, ако това е акцентиращия аксесоар на изцяло черна визия. Иначе няма какво да го правят. Ясно е, че може да си моден ентусиаст с 5 и с 500 лв., за това селекцията е в голям ценови диапазон. Та – за тези хора, без оглед на възрастта, виж следните марки (подредени са по азбучен ред) и използвай съветите от долната точка, за да намалиш вариантите до поносима за избор бройка.

Наръчник за коледен подарък - За любители на хубавия шоколад и доказаното качество

За любители на хубавия шоколад и доказаното качество

За швейцарското производство става дума. Като цяло с швейцарски часовник като избор трудно може да сбъркаш - има както класически и изискани, така и модерни, спортни, ежедневни, изработени от различни висококачествени материали и с огромен избор на съчетания като цветове, функции и декорации. За да улесним този избор сме подготвили селекция от всички швейцарски марки, които имаме в Timer.bg. Като отвориш линка най-лесно е да сведеш избора до по-малко модели, като прецениш предварително дали искаш кварцов или автоматичен часовник, после дали да бъде с каишка (кожа, текстил, силикон) или верижка (стомана, титан) и избереш това от филтрите в дясно. От там може да продължиш да ограничаваш моделите с филтрите - избери с покритие или без, какъв тип и цвят да е дисплея, дали да има инкрустирани кристали, какъв цвят да бъде каишката/верижката. Накрая, когато намалиш броя на моделите то обозрима бройка, остава просто да се довериш на вкуса си и да избереш.

Наръчник за коледен подарък - За нация технологична и спортно-атлетична

За нация технологична и спортно-атлетична

Има един тип хора, за които е важно да имат всичко ново и високотехнологично. Почти сигурно е, че ако търсиш подарък за такъв човек, трудно ще сбъркаш със смарт часовник, освен ако вече не е собственик на последен модел такъв, но ако притежанието му е по-старо, подаръкът пак ще си заслужава. В тази категория ще намесим и активните натури - любители и професионалисти, защото часовниците и за двата типа хора до някъде се припокриват. Смарт часовниците покриват огромна гама от функции - от бизнес такива като приемане на позвънявания, четене на съобщения и имейли директно върху дисплея на телефона, през следене на активност - засичане на изминати крачки, разстояние, дишане, нива на стрес и още много, до изцяло професионални - като тактически функции, ловни, риболовни, състезателни профили на множество спортове. Трябва само да прецениш от какво има нужда твоя получател. Разгледай подбора от смарт часовници, които предлагаме - всеки един е оборудван с много и различни функции, а ние сме насреща за мнение, препоръка и съвет. Ако избираш подарък за заклет спортист, тогава съветваме да се насочиш директно към Garmin.

Наръчник за коледен подарък - Дяволът е в детайлите

Дяволът е в детайлите

Знаем, че блясъкът (в нашия случай инкрустираните камъни) се свързват основно с дамски модели, но тук ще те изненадаме. В селекцията ни часовници с диаманти може да намериш модели и за нея, и за него. Това са специални часовници, които са добавили диаманти като акцент в своя дизайн, без това да изглежда пресилено или натрапчиво - направо бижу в бижуто. Ако пък си тук, защото знаеш, че тя е любител на бляскавите аксесоари, без да държиш на диаманта като вид инкрустация, разгледай всички часовници, които имаме, декорирани с кристали.

Наръчник за коледен подарък - Двадесет хиляди левги под водата

Двадесет хиляди левги под водата

Специална селекция за любителите на водата и хората, които харесват специфичния стил на дайвърските модели - те имат въртящ се безел, завинтваща се коронка, ясно различими часови маркери, четимост при пълна тъмнина, магнитна резистентност, удароустойчивост, солинда верижка/издръжлива каишка и, разбира се, много висока водоустойчивост - от 20 до 100 АТМ. Такива модели има както за господа, така и за дами, така че ако твоят човек е любител на водата или пък е от Бургас, стреляй смело.

Наръчник за коледен подарък - За мечтателките

За мечтателките

Ако търсиш подарък за мъж, направо прескочи този абзац, защото тук ще говорим за едни специални красиви и понякога изненадващи модели, които са само за дамите. Има една определена порода жени които, независимо от възрастта си, пазят в себе си неподправената и по детски чиста любов към малките неща - звезди, цветя, пеперуди, калинки, сърца - сещаш ли се? Тези жени, които вероятно биха се радвали повече на пантофи-еднорози, отколкото на масивна златна гривна. Те топлят сърцето си с тези малки красоти и ние сме се постарали да откликнем на това чувство с нашата специална селекция от часовници с декорация. Марките са разнообразни, декорациите още повече, за теб остава само да затвориш очи и да си представиш усмивката й, за да се насочиш към точния модел.

Наръчник за коледен подарък - Тя и Той

Тя и Той

Супер полезен вариант, ако трябва да подарявате часовници на двойка - независимо дали са пресни гаджета или улегнало семейство, най-добър приятел, а защо не и на себе си и половинката си - двойката си е двойка, ние категорично не искаме да налагаме ограничения. Подбрали сме кореспондиращи си стилово и визуално модели от редица доказани марки в мъжки и дамски вариант. Можеш да избираш спрямо различни параметри, вид или цена. Остава удоволствието да споделиш емоцията от един такъв добре обмислен подарък с любими хора.

Наръчник за коледен подарък - Неочаквано добра комбинация

Неочаквано добра комбинация

Часовникът сам по себе си е един чудесен подарък - неведнъж сме писали защо, както и как да бъде избран. Обаче по-готино от един часовник е комплект от часовник и още нещо. Имаме страхотни комбинации от часовници с допълнителни каишки, гривни, ръкавели, обеци, ключодържатели… само да имаш фантазия. А в момента Police предлагат всеки часовник от марката в комплект с тениска и портфейл. На това му казваме “Завършен подарък”!

Наръчник за коледни подаръци - Timer.bg

Изгубени в превода?

Писахме ли писахме, ти чете ли чете и накрая се чувстваш още по-объркан? Say no more! Зарежи тия избори, марки, стилове, декорации - помислили сме и за този вариант. Искаш да подариш часовник, нямаш идея какъв - ето го нашето решение - купуваш подаръчен ваучер и си свиркаш! Може да избереш на каква стойност да бъде, как да изглежда, как да бъде доставен. Чиста работа - имаш и подарък, и решен проблем. Толкова е просто :)

В заключение ще споделим, че можем да предложим и гравиране на часовник - за да направим подаръка максимално персонален, както и да го опаковаме празнично за теб, ако това ти е слаба страна. Само имай предвид, че ако е опакован няма как да го прегледаш (отпада опцията преглед и тест). Опитали сме се и да те улесним максимално с плащането - кеф ти с карта, кеф ти с наложен платеж, кеф ти по банков път, а при нужда предлагаме и на изплащане с 0% лихва за 4 или 6 месеца. Ако нещо сме изпуснали сме на линия да отговорим на всичките ти въпроси - можеш да ни намериш в чата на сайта, на мейл, във фейсбук или по телефона.

Желаем здраве, късмет и много положителни емоции!

Тагове: Коледа, подарък

Свързани публикации

Затвори