Кратко, точно и ясно за Св. Валентин

Кратко, точно и ясно за Св. Валентин

Автор Timer.bg 04/02/2019 Услуги,

От всякъде те засипват със снимки и оферти, статии, ваучери и какво ли не за празника. А и половинката вероятно е в очакване. За това ние решихме да не ти губим времето и да споделим съвсем набързо нашите идеи:

  1. Да почнем от основното – сглобили сме кратък наръчник за избор на часовник като подарък.
  2. Имаме страхотни часовници, които са чудесна идея за подарък – както за Него, така и за Нея.
  3. Имаме и супер готина селекция часовници за двойки – модели, които си кореспондират по визия и стил, но са по-дискретни и изискани от тениски с надпис I'm with her/him ;) Може да прочетеш по-подробно за тази ни идея тук.
  4. Предлагаме опция Лазерно гравиране на часовници, за да остане споменът наистина персонален. Може да се запознаеш с услугата и да прочетеш нашите съвети по темата тук.
  5. Ако се затрудняваш в избора, но си се спрял на часовник като идея за подарък, може да закупиш “Подаръчен ваучер за часовник” с който половинката сам/а да си хареса точния модел, а как работят ваучерите може да видиш тук.
  6. Искаш да купиш часовник, спрял/а си се на модел, но ти се ще да не даваш всички пари накуп? Насреща сме! Предлагаме опция за купуване на кредит с варианти при 0% лихва, като подробно сме обяснили как се случва купуването на часовник на лизинг тук.
  7. Имаме и страхотни консултанти, с които може да се свържеш по телефон, мейл или чат и които с удоволствие ще ти помогнат с избора и детайлите при поръчката.

Постарахме се да сме кратки, точни и ясни и се надяваме, че сме постигнали целта си, като същевременно не сме отнели прекалено много от времето ти. Пожелаваме ти приятно пазаруване и много, много любов ♥♥♥