Черен уикенд на часовници в Timer.bg

Черен уикенд на часовници в Timer.bg

Автор Timer.bg 20/11/2018 Новини,

Black Friday в Timer.bg

Ние можем да Ви гарантираме, че абсолютно всички намаления, които откриете при нас, независимо от размера им, са напълно реални. Тази година ще Ви предложим повече от 50 различни марки и отстъпките ще варират основно между 15% и 30% от редовната клиентска цена, а при единични модели отстъпките ще достигнат и до 50%. За повечето от марките, кампанията ще започне в нощта на четвъртък срещу петък, в 00:01 часа на 23.11.2018 г. и ще продължи до неделя (25.11.2018г.) вечерта, 23:59ч. Има обаче и марки, които ще се предлагат с намалени цени цяла седмица. Във всеки намален модел ще имат обявена крайна дата, ако случайно няма дата - това означава, че отстъпката ще важи до изчерпване на наличните количества.

На Ваше разположение сме за всякакви въпроси, при нужда от консултация или съвет. Имайте предвид, че ще имате предостатъчно време, за да разгледате и да си изберете, но е важно да знаете, че голяма част от продуктите са в ограничено количество, така че ако намерите най-изгодната сделка, не му мислете много ;)

Можете да се възползвате и от следните услуги:

 • Покупка на кредит чрез TBI, а от тази година и UniCredit при следните условия:
  • безлихвен кредит за 3 или 4 месеца
  • 50% отстъпка от лихвата при период на изплащане от 6 месеца
  • бързо одобрение;
 • Лазерно гравиране на цена от 24 лв. (срок на изпълнение до 1 седмица за поръчки от 23 до 25 ноември 2018 г.);
 • Безплатна доставка за всички поръчки, с опция "Преглед и Тест";
 • Валидна гаранция и съдействие за следгаранционно обслужване;
 • Законово право да върнете или замените продукт в 14-дневен срок.

Накратко за Черния петък

"Черен петък" в САЩ се отнася до петъка непосредствено след Деня на благодарността, който се празнува винаги в четвърия четвъртък от месеца. "Черен" е, защото това е времето през годината, в което търговците вече излизат на печалба, съответно не са на "червено". В България "Черния петък" набира все по-голяма популярност, като традицията започва преди няколко години по американски модел, а към днешна дата все повече търговци се включват в инициативата, като тя често излиза от петъчния си стандарт и прерства в един дълъг уикенд или седмица с примамливи намаления.

Дали си залужава да се пазарува по време на тази акция? Ние, българите, винаги подхождаме с недоверие към подобни промоции и често може да чуете, че търговците всъщност надуват предварително цените и после дават големи отстъпки, като в крайна сметка тези отстъпки се оказват минимални или изобщо липсващи. Важно е да знаете, че в ЗЗП ясно се казва, че търговци, които участват в кампании като "Черен Петък", нямат право да променят цените месец предварително, което гарантира, че тези цени няма да бъдат изкуствено надути с цел некоректна печалба. Разбира се, нашият екип не може да гарантира дали всеки спазва този закон, но знаейки това Вие можете да бъдете доста по-спокойни пазарувайки от сериозни търговци – било то във физически или онлайн магазини.

Друг важен момент при пазаруването онлайн е да сте наясно от къде пазарувате. Всяка година все повече онлайн магазини се включват с оферти за черния петък/уикенд/понеделник, като това понякога обърква потребителите и ги кара да се чувстват несигурни в избора си на продукт и магазин. Ние ще си позволим да изкажем становището си относно продуктите, които предлагаме в нашия сайт. За да сте сигурни, че ще бъдете удовлетворени от покупката си на часовник е важно да го купите от сайт, който е или официален вносител, или работи с официални вносители - като нас. Има множество магазини, които продават маркови стоки от всякакъв вид и където е вероятно да намерите същия часовник с по-голяма отстъпка, но в крайна сметка на същата крайна цена (искуствено надуване на началната цена) или с минимална разлика в цената в позлва на този магазин. Какво може да ви разочарова при покупка от един такъв магазин? Всички неофициални вносители на часовници нямат право да сервизират и обслужват продуктите които продават. На прост език това означа, че вие ще получите продукт и той вероятно ще има гаранционна карта, но тя няма да бъде попълнена. В следствие на това при един възникнал проблем, няма да можете да бъдете обслужени подобаващо или изобщо. Всеки, разбира се, има право сам да вземе решение относно цената, качеството и предлаганите екстри при покупката на какъвто и да вид стоки. Нашата единствена цел да бъдете максилано запознати.