Нова марка: Swiss Military by Chrono

Нова марка: Swiss Military by Chrono

Автор Timer.bg 26/08/2018 Новини,

Марката

По света часовниците Swiss Military, произвеждани от компанията Chrono AG, са добре познати заради своя разпознаваем дизайн и надеждно качество. Моделите със спортен вид и авантюристичен дух подхождат на хората с активен начин на живот – както в ежедневието, така и в свободното време. Марката и часовниците са символи на присъщите и дълбоко ценени швейцарски ценности за качество и прецизност.

Партньорство на основата на ценностите в швейцарското производството

От 1994 г. Chrono AG работи усилено, за да наложи марката Swiss Military by Chrono на международно ниво. Към днешна дата, вече добре позната и обичана заради своите часовници, следващи швейцарската часовникарска традиция, марката има затвърдени пазарни позиции в над 40 страни. Като официален лицензиран продукт, Swiss Military by Chrono обединява сили с швейцарската конфедерация при създаването на визия в глобален план, която се гради на доказано качество, прецизност, иновации и надеждност.

Превъзходно качество с традиция

Chrono AG е продуктивна и независима швейцарска семейна компания, която създава часовници в духа на швейцарската часовникарска традиция от над 35 години. Това позволява на фирмата да черпи познание от силидната база и опита в часовникарския бизнес. Екип от приблизително 50 човека отговарящи за дизайн, изработка и маркетинг работят ръка за ръка при създаването на колекциите на Swiss Military by Chrono. Всички служители работят отдадено и това е видно от отличните резултати и удовлетворените клиенти. За това Swiss Made качеството е ценено по света.

Произведено в Швейцария

От първоначалния дизайн на един часовник до завършения продукт, всички части на производството и контрол на качеството се осъществяват в централното управление на компанията в красивия град Золотурн. В духа на швейцарската часовникарска традиция, компанията се е посветила на това да произвежда всичките си часовници в съответствие с официалните регулации за Swiss Made продукти – знак за високо качество при изработката, техничеки ноу-хау, иновативност и компетенстност, а също и естетична стойност. Правейки това, те не само се старят да отстояват ненадминатата репутация на часовниците швейцарско производтсво, но и се стремят да дадат на купувача възможно най-добрите варианти за избор измежду висококачествените часовници. Всички модели Swiss Military by Chrono се задвижват от добре познати швейцарски механизми ETA, Ronda или Sellita.

Страст и майсторство

В ателиета на компанията основно внимание се отдава на прецизната изработка извършена на ръка. Всички техни часовникари са преминали задълбочено обучение и са професионалисти в своята област. Всеки часовник е сглобен, проверен и опакован ръчно. По този начин от Chrono AG гарантират Swiss Made качеството на часовниците си.

Гаранция

Работейки по този начин, компанията гарантира швейцарското качество на своите продукти, като това е и причината да предлагат 5 годишна гаранция за всички свои часовници.