Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Garmin Fenix 5 PLUS: Какво ново?

Garmin Fenix 5 PLUS: Какво ново?

С пускането в продажба на новите подобрени версии Plus на серията Fenix 5 нямахме търпение да разберем с какво ще ни изненадат от Garmin. След като се докоснахме до часовниците, можем да кажем, че има няколко основни разлики, които се явяват по-скоро като добавени функционалности в новите модели и с удоволствие ще ги споделим в Вас!

1. Карти и навигация

Най-голямото преимущество на всички Fenix 5 Plus модели са внедрените в абсолютно всеки часовник от серията карти и навигация (преди бяха достъпни само за моделите 5X Sapphire). Красивите пълноцветни топографски карти са предварително заредени в паметта на часовника, за да предоставят лесна и достъпна навигация където и да се намирате. Включена е и функцията Trendline popularity, която позволява на бегачи и колоездачи да намират най-популярните трасета в района.

 

2. Свеж вид, нови каишки и нови цветове

Въпреки, че цялостният вид на часовниците – смел и същевременно стилен – не се е промернил, от Garmin са направили някои леки промени в дизайна, които ни се струват освежавящи.

Бързосменяемата каишка видимо е заменена, както и безела около сапфиреното стъкло. Намираме тази лека промяна за изключително уместна както в този, така и в другите модели от серията. Има и някои нови цветови комбинации, между които могат да избират клиентите, като например титан със свежо оранжево.

 

3. PulseOx* & ClimbPro

Това май ще се окаже най-любимата ни нова функционалност (а може и да сме афектирани от любовта си към планините...) PulseOx следи хемоглобина в кръвта и предоставя данни за начина по който тялото се аклиматизира на големи височини. Така ще можете да прецените дали е време за почивка или може да се напънете и да продължите безопасно с изкачването.

“Това е последния склон до върха” винаги си казват алпинистите. ClimbPro предоставя пълна карта на наклоните, на които ще попаднете по даден маршрут, както и до къде в изкачването си сте стигнали, така че винаги ще сте наясно колко още изкачвания и склона имате преди да стигнете целта. Може да видите как изглежда на снимката.

 

4. Music & 50% намаление от Skullcandy**

Всички часовници от серията 5 Plus дават възможност за запазване на музика директно на китката Ви. Можете да свалите до 500 песни от компютър или друга услуга (за сега поддържа само iHearRadio, нямаме информация за Sporify или Amazon Music) и да ги слушате чрез Bluetooth свързани слушалки. Също така получавате 50% намаление от такъв тип слушалки с марката Skullcandy Method при закупуването на часовник от серията.

 

5. Garmin Pay***

Свържете кредитната си карта към Garmin Pay и никога няма да се налага да я носите с вас или да се нуждаете от пари в кеш при тренировките си.

 

6. Multinetwork Navigation (GPS, GLONASS + Galileo)

Часовниците от серията 5 Plus предоставят недостижима GPS свързаност изпозлвайки няколко проследяващи канала (GPS, GLONASS и Galileo), за да определят точната позиция на часовника. След като веднъж сте свързани, можете да сте сигурни, че по-голяма точност не бихте могли да откриете в никое друго устройство.

 

________________
* PulseOx е функционалност само на моделите 5Х Plus
** По отношение на отстъпката за слушалки важи регионална уговорка с определени търговки партньори, опцията е да се поръчат от чуждестранен сайт. Отстъпката се получава при регистрация на продукта (часовника) в сайта на Garmin, след което може да се изпозлва при търговски партньор.
*** Към момента все още не може да се изпозлва Garmin Pay в България, но се очаква това да се случи в най-скоро време.

Тагове: Garmin, Fenix 5 Plus, Fenix 5S Plus, Fenix 5X Plus

Свързани продукти

Свързани публикации

Затвори