Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Специална селекция часовници за двойки

Специална селекция часовници за двойки

За много двойки да имат нещо еднакво "за нея и за него" е една сладка и романтична идея. В наши дни има хиляди такива предложения – от чаши за кафе и вино, през тениски с печат или ръчно рисувано послание до еднакви гривни, медальони, халки... Така, де, за халките е ясно. Някои двойки обичат да афишират "принадлежността" си, други пък са привърженици на дискретните и ненатрапчиви любовни жестове. Независимо от коя група сте, ние сме подготвили една много специална селекция за Него и Нея. Дали ни лиспват празниците и сме се вгледали с компеж към Свети Валентин или просто сме си романтични натури, това е малко спорен въпрос, чието разискване ще оставим за петъчката оперативка.

Идеята тук е да Ви представим сетове часовници от една и съща марка и колекция, които са еднакви или близки по вид, но същевременно се различават по малко по-голям размер в мъжки вариант и малко по-малък размер, понякога с повече декораци, за дамския вариант. Дали ще ги носите с високо вдигнати ръце, за да видят всички, че ВИЕ сте ЗАЕДНО или дискретно, знаейки, че това си е вашата закачка и символ на привързаност, си е лично ваше решение. Нашето решение е да ви помогнем да изберете модел, който да седи еднакво добре и на дамска, и на мъжка китка, да се харесва и на двамата партньори и накрая, но не на последно място – да се вписва в семейния бюджет ;) Ще Ви представим няколко класически комплекта часовници "За нея и него", които са демонстрация на важността и силата на гъвкавия дизайн при часовниците.

Бърза бележка за двойките от един и същи пол, които също може да се интересуват от подобни сетове часовници - еднакви, но не съвсем. Ситуацията при тези двойки в действителност не е такова предизвикателство, като намирането на два съответстващи си модела дамски и мъжки часовници, защото при тях по-скоро ще се търси еднакъв модел с лека разлика в цвят, дисплей или декорация. Такива модели често са от една и съща колекция. По тази причина тази селекция ще остане извън нашата статия, за което се извиняваме предварително. Ако имате нужда от помощ при подобно търсене, а в това число и с какъвто и да е друг съвет относно избор на модел, не се колебайте да се свържете с нашите сътрудници по телефон, мейл или в чата – те са много готини хора, които наистина си разбират от работата.

Не е никак изненадващо, че класическите, по-консервативни модели изглеждат най-добре в различни като размер вариации. По-отличителните, артистични часовници с разчупен дизайн се вписват по-добре в определени размери продиктувани от същия този специален дизайн и не са най-подходящи за "оразмеряване" в комлект за двойки. Ще забележите, че при някои модели има известни разлики, които са продиктурани от желанието на дизайнерите както да свършат добре работата си и визулано моделът да изглежда добре, така и да задоволят желанията и на двете страни в двойката.

Часовници за двойки Casio G-Shock и Baby-G

Casio G-Shock GA-110GB-1A & Baby-G BA-110-1A

Може би най-известната и разпространена марка – Casio, със спортните си колекции G-Shock и Baby-G определено има какво да предложи. Ние ще Ви представим един от най-емблематичните и харесвани модели както в мъжки, така и дамски вариант, но трябва да отбележим, че G-колекциите имат толкова богат избот на различни визии на дисплея и цялостни цветови комбинации, че двойките, които са се спрели на тази марка за свой избор имат почти неограничени възможности за комбинации – както от "еднакви" модели, така и от подобни, различни по цвят часовници или пък съвсем различни модели с еднакъв цвят.

Що се отнася до моделите, които искаме да Ви представим – това са 2 часовника от серията 110 (GA за мъжки и BA за дамски), изцяло изработени от висококачествен полимер за корпуса и каишката, в пленителен гланциран черен цвят, безупречно съчетан с открояващия се златист дисплей с аналогови и дигитални показатели, с минерално стъкло. Често при мъжките модели могат да се намерят повече допълнителни функции, като при тези модели разликата е единствено в магнитната резистентност, която липсва при дамския. Размерите са 51мм за GA-110 и 43мм за BA-110, като водоустойчивостта е съответно 20 ATM и 10 ATM.

Часовници за двойки Casio Collection

Casio Collection MTP-1369D-1B & LTP-1369D-1B

Още едно предложение от Casio, този път от класическата Casio Collection. Два часовника с елегантен стил, абсолютно изчистени като визия, с черни дисплей, с показател за дата и интересен акцент на ретроградния показател за ден от седмицата. Мъжкия вариант е с размер 38мм и тегло от 103гр, докато дамския е 27мм и 57гр, и двата са с водоустойчивост от 5 ATM. Изработени са от неръждаема стомана, а стъклото е устойчив на надраскване минерал-кристал.

Часовници за двойки Calvin Klein

Calvin Klein K3M211C3 & K3M221C3

Два модела на дизайнерската марка Calvin Klein. Те са част от колекция, наречена Minimal – името й напълно съответства на цялостната визия на моделите – семпла, изчистена, минималистична. Корпус от неръждаема стомана, съчестан с черна кожена каишка и минерално стъкло, под което е скрит тъмносив аналогов дисплей с акцент върху големите тънки букви символизиращи логото на марката. Ненатрапчив и дискретен дизайн в размери от 40 мм и 35 мм и с 3 ATM водоустойчивост.

Часовници за двойки Candino

Candino C4631/1 & C4632/1

Част от колекцията Athletic-Chic, тези модели се характеризират както с изчистен дизайн, така и с ежедневно-елегантния си стил и малко "добавен" блясък под формата на частично златисто покритие върху верижката, корпуса и цялостно върху стрелките и показателите. Изработени изцяло от неръждаема стомана, със сребристи аналогови дисплеи, скрити под изключително устойчиво сапфирено стъкло, 40 мм и 31 мм като варианти и водоустойчивост от 5 ATM и за двата часовника.

Часовници за двойки Movado

Movado 607147 & 607144

Movado е марка известна със страстта си към семплия, изчистен, минималистичен стил и с емблематичния си, т.нар. музеен циферблат (Museum dial), характеризиращ се с една единствена точка разположена на 12 часа. Моделите, на които сме се спряли, не правят изключение, като са издържани изцяло в сиво, с корпус от неръждаема стомана, кожена каишка и сапфирено стъкло. Двата часовника, с размери 40 мм и 35 мм, са част от специална лимитирана колекция Movado 70-th Anniversary, което е отбелязано и като стилизирана гравировка на гърбовете им.

Часовници за двойки Tissot

Tissot T099.407.22.038.01 & T099.207.22.118.01

Два прекрасни часовника в сходен стил от колекцията на Tissot - Chemin Des Tourelles. Изработени изцяло от неръждаема стомана и декорирани с покритие в цвят розово злато, те са колкото ежедневни, толкова и елегантни. Стъклата са сапфирени, а под тях са скрити аналогови дисплеи – сребрист с едва забележима декорация за мъжкия и същата декорация съчетана със светъл седеф при дамския. Механизмите са швейцарски, автоматични Powermatic 80 с 80 часа резервна мощност. И двата модела са част от специалната серия Helvetic Pride Special Edition, което е обозначено и на гърбовете им посредством специална гравюра.

Часовници за двойки Orient

Orient FFD0K001W0 & FNR1V002W0

Ориент са класическа и доказала се във времето марка, използваща японски механизми и внедряваща в часовниците си любопитни иновации, като в крайна сметка е позиционирана в един изненадващо достъпен ценови диапазон. Спряли сме се на два спортно-ежедневни модела изработени от неръждаема стомана, силикон и сапфир-кристал. Механизмите са автоматични 40N40 и 40N41 с по 21 камъка и 40 часа резервна мощност. И двата модела са с покритие от розово злато, черна каишка и светли аналогови дисплеи, като при мъжкия под маркера за 12 часа има ретрограден показател за резервна мощност, а при дамския на част от индексите има декорация от инкрустирани кристали. Размерите са съответно 42 мм и 32 мм, водоустойчивост от 10 ATM и при двата.

Часовници за двойки Jacques Lemans

Jacques Lemans 1-1586ZO & 1-1587ZK и 1-1581E & 1-1582E

Jacques Lemans е една от най-големите световни компании за производство на часовници от среден клас. При тях може да откриете както строго елегантни, така и съвсем спортни визии, а портфолиото им включва над 850 различни модела.

Ние сме се спрели на две двойки модели, първите от които са от колекцията Sport – с размери от 44 мм и 37 мм, този сет се отличава както със по-спортната си визия, така и с "блясъка", който им е придаден от цялостното покритие в цвят розово злато. Изработени са от неръждаема стомана, а под минералното стъкло ще намерите хроноргафски дисплеи с допълнителен показател за дата и фосфоресцентно покритие на стрелките.

Втория сет е с малко по-различна визия и ни спечели както с класическото си излъчване, така и със смелия си дизайн и цветова комбинация. Двата модела са изработени от неръждаема стомана за корпусите (31 мм и 41 мм) и керамика за верижките. Издържани са изцяло в бяло и черно, което им придава един изискан и същевременно модерен предизвикателен вид. Дисплеите са аналогови, абсолютно изчистени, в същата цветова комбинация. Механизмът е кварцов, а водоустойчивостта е 5 ATM.

Часовници за двойки Oris

Oris 733 7721 4051-07 5 21 64FC & 561 7724 4051-07 5 17 64FC

Oris са швейцарска марка с над 100 годишна история, като компанията произвежда само и единствено автоматични часовници. Двата модела, които сме подбрали, са в класически елегантен стил, с корпуси от неръждаема стомана (40 мм и 33 мм), сапфирено стъкло, черни кожени каишки и автоматични механизми. Мъжкият е с механизъм Oris 733, на база SW 200-1, а дамският е с Oris 561, базиран на ETA 2671, и двата с по 38 часа резервна мощност. Дисплеите са сребристи, аналогови, с показател за дата и гильош дизайн, като дамския е с декорация от 12 инкрустирани диаманта. Цялата колекция Arteliet, от която са част двата часовника, се отличава с класическа визия и семпъл, но стилен вид.

Часовници за двойки Pierre Cardin

Pierre Cardin PC107861F03 & PC107862F03

От дизайнерската марка Pierre Cardin и колекцията Bourse, Ви представяме два модела с класическа визия и златист акцент. Моделите са с корпуси от неръждаема стомана (42 мм и 34 мм), стъкла от минерал-кристал, кафяви кожени каишки и семпли аналогови дисплей с показател за дата на 6 часа. И двата модела имат покритие в цвят розово злато на ринга и показателите, а дамския е с декорация от инкрустирани кристали на часовите маркери. Един прекрасен сет, чудесен като вид и прекрасен като крайна цена.

Тагове: часовник, избор, свети Валентин, подарък, празник, любов

Затвори