Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
#NOCOMPLY Limited Edition G-Shock GA-710GB-1ALTD

#NOCOMPLY Limited Edition G-Shock GA-710GB-1ALTD

През пролетта от G-Shock Европа повдигнах леко завесата за предстоящ лимитед модел G-Shock #NOCOMPLY GA-710GB-1ALTD с клипче в Youtube. Това, което разбрахме тогава, беше, че моделът е с лъскав червен цвят и златист дисплей, модификация на GA-710GB-1A, с надписите "NO COMPLY" и "LIMITED EDITION" на каишката. Предлага се като комплект в специална кутия, в която освен часовника има и бандана в кореспондиращи си цветове. Комплектът е лимитиран до 500 бройки.

От съвсем скоро може да се сдобиете с този модел и на територията на България, като е добре да знаете, че наличните бройки, логично, са доста ограничени. В Timer.bg той се предлага на цена от 395 лв. с безплатна доставка на следващия ден, възможност за купуване на кредит БЕЗ ЛИХВА и опция преглед и тест при доставка с наложен платеж.

Името на кампанията "No Comply" идва от скейтърския трик, а посланието, което носи, е свързано с независимост, нестандартно поведение и разчупен лайфстайл. Кампанията включва клипчета показващи лондонската субкултура със скейтърите Lucien Clarke and Benny Fairfax и грайм MC Novelist.

Тагове: G-Shock, Casio, NOCOMPLY, Limited edition

Свързани продукти

Затвори