Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Наръчник за коледни подаръци 2016

Наръчник за коледни подаръци 2016

Перфектният начин да отброите времето до следващата Коледа. Часовнико-любството е объркващо омагьосващо. Дали е заради безкрайното тиктакане или перфектно изработения механизъм в такъв малък мащаб?! Никой не знае, но всеки от нас има приятел (или няколко), който просто обича часовниците. Ако този някой Ви е достатъчно близък, защо не го изненадате за празниците с нова придобивка към колекцията? Сигурни сме, че ще му хареса.

Няколко основни правила в последните дни преди Коледа:

  1. Поръчайте подаръците за Вашите близки не по-късно от 13:00 на обяд в петък, 23-ти декември! В 99.99% от случаите ще можем да изпратим часовника още същия ден и в събота да е при Вас, за да можете спокойно да го настаните под елхата. Ако все пак нещо се обърка в последния момент, ще направим всичко възможно да реагираме своевременно, за да можем да Ви обслужим навреме.
  2. Персонализирайте подаръка и го направете още по-специален с лазерно гравиране. Часовници над 300 лева могат да бъдат гравирани безплатно, зa всички останали модели - можете да се информирате за цените за лазерно гравиране тук. Предлагаме Ви и наръчник за гравиране, с който да улесним избора на точното послание и позиция. Ако желаете да гравираме вашия часовник е добре да предвидите още един ден за доставка и да направите Вашата коледна поръчка най-късно в четвъртък, 22-ри декември.
  3. Ако сте си харесали часовник извън бюджета, Ви предлагаме БЕЗЛИХВЕН лизинг за 3 или 4 месеца на изплащане. Условията за покупка на кредит можете да прочетете тук, а поръчката е добре да направите най-късно в четвъртък (22-ри декември), тъй като има технологично време за одобряване на кредита и обработването му.
  4. Дяволът се крие в детайлите… или с други думи - опаковката е малък, но изключително важен детайл. Всички часовници идват в оригинални кутии, но все пак Ви съветваме да отделите време да опаковате подобаващо подаръка.
  5. Винаги е добре да пазарувате изгодно около празниците! Предлагаме Ви да се възползвате от намаленията и да разгледате всички часовници с отстъпка.

Ако се притеснявате какво да изберете, помнете, че винаги (освен в случаите, когато часовникът е гравиран) разполагате с 14 дни за връщане или замяна, ако подаръкът не се хареса. Пазете само касовата си бележка!

Идеи за подаръци

Всеки петък се стараем да подберем по 5 модела с различни критерии в категорията ни ТОП 5. Разгледайте готовите селекции, за да намерите подходящ подарък с търсените параметри, например:

  1. 5 дамски часовника в червен цвят до 400 лева
  2. 5 дамски модела Michael Kors
  3. 5 мъжки часовника Diesel
  4. 5 бюджетни дамски часовника за подарък Pierre Cardin
  5. 5 мъжки бюджетен часовник за подарък Pierre Cardin
  6. 5 мъжки соларни часовници Casio до 550 лева
  7. Вижте всички останали селекции тук.

Разгледайте също

  1. Дамски часовници до 100 лева
  2. Дамски часовници между 100 и 200 лева
  3. Мъжки часовници до 100 лева
  4. Мъжки часовници между 100 и 200 лева
  5. Дамски часовници между 200 и 500 лева
  6. Мъжки часовници между 200 и 500 лева
  7. Детски часовници до 80 лева
  8. Детски часовници над 80 лева

Ако все пак търсите нещо по-различно, винаги можете да ни пишете мейл или в чата (долу в дясно на сайта). Също така в категориите Дамски, Мъжки и Детски часовници има филтри, с които да ограничите предложенията до конкретни параметри - максимална цена, материал на каишка, цвят на дисплей и други.

Тагове: коледен подарък, подарък, Коледа, часовник, избор, дамски часовник, мъжки часовник

Затвори