Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Топ 5 дамски модела на Michael Kors

Топ 5 дамски модела на Michael Kors

В днешната ни селекция сме подбрали едни от най-добрите и съответно най-продавани модели на марката Michael Kors. До голяма степен повечето модели на марката в последно време бяха изчезнали от пазара в страната ни, а на много места по Европа се изчерпват изключително бързо след като бъдат заредени в търговската мрежа, с която работи дизайнерската компания.

Моделите на марката са известни със своят красив и луксозен дизайн, предизвикващ уважение и показващ статут. Подходящи са както за бизнес дами с елегантно облекло, така и за по-ежедневно спортно-елегантно облекло, което ги прави наистина желани по цял свят.

Колекциите на Michael Kors отразяват неговата природа на пътешественик и откривател; техният дизайн е подходящ за всякакви събития и на всякакви дестинации. Michael Kors успява да придаде на класическия силует, стилен и нов прочит с блестящ акцент. Часовниците Майкъл Корс са винаги в крак със сезона и са вдъхновени от последния вик на модата, независимо от това дали той се ражда в крайните квартали или на най-луксозното авеню.

Първият часовник, който искаме да Ви представим е MK5774 (изчерпан модел) на цена от 585.00 лева. Моделът поне за България, според нашите наблюдения, е най-продаваният и най-търсеният от нашите клиенти и това не е безпричинно. Часовникът е изработен от неръждаема стомана, като корпусът и част от верижката са покрити с PVD поктирите от розово злато. Другата част от верижката, която е в средата е изработена от бял полимер, което е абсолютен хит в дамската модна часовникарска индустрия. По безела на корпуса и по самия циферблат за още повече лукс и стил са инкрустирани солиден брой малки камъчета. Механизмът на часовника е кварцов, а водоустойчивостта му е сравнително впечатляваща за дамски дизайнерски модел - 10 АТМ, което позволява къпане и плуване във водни басейни, без да се притеснявате. Стъклото на часовника е изработено от подсилен минерал-кристал, който осигурява защита от нежелани леки удари и драскотини.

Вторият модел е MK5538 (изчерпан модел) на цена от 585.00 лева. Също както първия часовник и този е от колекция "Parker" и е сравнително сходен, аналогичен модел откъм характеристики. Разликите се изразяват в цвета на циферблата - в случая розово злато, вместо бял циферблат като предходния модел. Освен това дизайнерите на марката са решили този модел да е малко по-авантюристичен и да излязат от класиката, като заложат на полимер цвят махагон, с който вплетат във верижката от розово злато. Водоустойчивостта на модела отново е 10 АТМ, а стъклото е изработено от минерал-кристал.

Третият часовник, на който ще се спрем е MK5929 на цена от 545.00 лева. Моделът е от колекция "Cooper" и отново е в така търсеното през последните години розово злато. MK5929 е по-класически - с кръгъл корпус и стандартна плетка на верижката, макар и покрита с розово злато. На белия циферблат е разположен хронографа, а часовете са изобразени с черни римски цифри. Дата е разположена между четири и пет часа. Целият дизайн на циферблата напомня за стар стенен часовник, което го прави доста атрактивен. Моделът е с по-малка водоустойчивост от предходните си колеги - разполага с 5 АТМ, което позволява леки пръски и миене на ръце, без проблем. Стъклото е изработено от минерал-кристал.

Предпоследният модел в селекцията е също един от първенците на марката - MK6206 на цена от 487.00 лева. Представил на колекция "Lexington", този часовник впечатлява с изключителния балансиран контраст между класическото жълто злато и синия си циферблат. Часовете са изобразени отново с римски цифри в жълто злато. Дамският хронограф е изработен изцяло от неръждаема стомана с покритие от 18К златно PDV покритие, както и верижката. Стъклото е изработено от минерал-кристал, а водоустойчивостта е 10 АТМ, което позволява къпане и гмуркане без проблем.

Последният часовник, с който приключва нашата петъчна класация е MK5970 на цена от 545.00 лева. Моделът е от колекция "Skylar" и е малко по-семпъл и изчистен в сравнение с повечето модели на марката. Часовникът е без покритие, изработен от благородна неръждаема стомана, в класически стил. На белия циферблат са разположени римски цифри, които да ни показват часовете с покритие от розово злато по тях. По безела на корпуса са инкрустирани камъни, които са напълно ненатрапчиви за окото и перфектно се вписват в елегантния и семпъл стил на часовника. На циферблата е разположен и самостоятелен отделен показател, който отброява секундите. Моделът е прекрасен за хора с по-семпъл и изчистен вкус, както и за акцент към по-официално бизнес облекло.

Това бяха нашите предложения за "Топ 5 дамски модела на Michael Kors”, като се надяваме поне малко да сме Ви улеснили, насочили или поне информирали за бъдещ избор на часовник. Очаквайте нашата нова статия "Топ 5" следващия петък. Ще се радваме и на Вашите предложения за такава статия, както и ако се интересувате или търсите модели с ясни и точни характеристики и искате ние да направим такава селекция. Може да отправяте вашите предложения на нашия имейл или да използвате формата за контакт.

Тагове: дамски часовник, избор, Michael Kors

Свързани продукти

Часовник Michael Kors MK5970
Часовник Michael Kors MK5970

501.00 лв. 545.00 лв.

Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.