Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Връщане на стока в магазина до 14 дни

Връщане на стока в магазина до 14 дни

Timer.bg обнови условията си за връщане на часовник спрямо гласуваните промени и считано от днес 10.07.2014г., Вие, нашите потребители имате право да върнете закупен от нас часовник, без да посочвате причина, в рамките на 14 дневен срок!

НС гласува удължаването на срока за връщане на стоки и продукти, закупени онлайн.

Парламентът гласува на второ четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за защита на потребителите, внесен от Министерски съвет. Срокът за връщане на продукт, закупен онлайн, беше удължен с една седмица с приетите днес в парламента промени в Закона за защита на потребителите. Удълженият със 7 дни срок започва да тече от датата на сключване на договора за услуги или от датата на приемане на стоките при договор за продажба.

Промените ще позволят на потребителите да се откажат от сключен договор и да върнат стоката без да посочват причина, без да дължат обезщетение или да плащат неустойка, както и каквито и да е разходи.

Желание за връщане на часовник може да бъде изявено на място пред куриера, доставил поръчката, или в 14 дневен срок чрез тази електронната форма в сайта ни. Могат да бъдат върнати часовници САМО ако са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани и са в оригиналната си опаковка.

Съгласно чл.57 (ал.3) от "Закона за защита на потребителите" стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (например гравиране), не подлежат на право на отказ.

Тimer.bg пожелава на всички настоящи и бъдещи клиенти приятни престой и пазаруване в нашия уебсайт!

Тагове: връщане на продукт, закон, промени, срок, 14 дни

Затвори