Adidas

Часовници Adidas

Adidas е световноизвестна марка в областта на спортните обувки и облекла. Компанията е основана през 1920 година от германеца Адолф Даслер, по-известен като Ади Даслер. Неговата идея е била да създаде обувки, които да повишат индивидуалните способности на спортистите, като им предостави качествен и удобен продукт за тренировки и състезания. В момента компанията е вторият по големина световен произоводител на спортни стоки.

Adidas специализират и в производсвото на часовници, като част от американската компания за дрехи и аксесоари Fossil. Часовниците Adidas не изневеряват на утвърдения имидж на марката и са предназначени главно за спортисти. Мъжките, дамските и детските колекции въплъщават атлетичния дух, но също така предлагат стил и модерен дизайн за всеки вкус.

Всички часовници Adidas

  • могат да бъдат закупени на изплащане, а ако за срок на кредита изберете 3 или 4 месеца, ще се възползвате и от 0% лихва!
  • могат да бъдат гравирани безплатно, ако моделът струва над 300.00 лв.
  • могат да бъдат доставени на следващ работен ден, напълно безплатно до избран от Вас адрес или офис на Еконт.
  • могат да бъдат върнати или заменени до 14 дни, ако са в оригинална опаковка и запазен търговски вид.

Използвайте филтрите за цена, цвят, материал и другите опции, за да достигнете бързо и лесно до желания от Вас модел Adidas.

Покажи:
Подреди по:

Часовник Adidas ADH2946

Мъжки хронограф Адидас с пластмасов корпус и верижка от полимер в черен цвят. Диаметър на корпуса – ..

233.00 лв. Крайна цена. 233.00 лв.